۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۳

ساخت برنامه «جادوی تاریخ» در شبکه چهار سیما

ساخت برنامه «جادوی تاریخ» در شبکه چهار سیما

«جادوی تاریخ» عنوان برنامه جدید شبکه چهار است که به زودی تولید آن آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه «جادوی تاریخ» برنامه ای ترکیبی است که در آن، وقایع، موضوعات، نگرش ها و شخصیت های مهم تاریخی از ایران و جهان به مخاطب شناسانده می شود.

به گفته محمد رحیمی تهیه کننده برنامه «جادوی تاریخ» در ۲۶ قسمت ۳۰ دقیقه ای تولید می شود و در آن بخشی از یک فیلم تاریخی که توسط دوبلورهای مطرح کشور دوبله شده پخش می شود و بعد از آن استادان دانشگاهی که صاحب تالیفات و کتاب های مرتبط هستند درباره فیلم و آن واقعه تاریخی اظهارنظر خواهند کرد.

رحیمی که پیش از این تهیه کنندگی برنامه هایی همچون «کارنامه» و «کتاب ۴» را بر عهده داشته است، عنوان کرد: «لنین در دادگاه»، «جنگ واترلو»، «ناپلئون در دادگاه»، «تاریخ مصرف گرایی»، «محمد پیامبر خدا»، «مشتاقان تاریخ» (فتح بهشت)، «انقلاب روسیه» و مجموعه مستند «تاریخ جهان در سه قسمت» با عناوین (افراط ها، هیتلر و گاندی)، (افراط ها، هیروشیما)، (افراط ها، چین و انسان، ماشین و آینده بشر) از جمله فیلم هایی است که برای پخش در این برنامه آماده و دوبله می شود.

وی افزود: در هر قسمت ۲۰ دقیقه از فیلم نمایش داده می شود و سپس کارشناس مربوطه درباره آن اتفاق تاریخی توضیح می دهد.

رحیمی در پایان گفت: «جادوی تاریخ» هم اکنون در مرحله پیش تولید قرار دارد و به زودی تولید این برنامه را برای گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما آغاز می کنیم.

کد مطلب 4108928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha